Veelgestelde vragen Apple iPhone

De Apple iPhone is al jaren een enorm populair toestel. Apple heeft er dan ook al vele modellen van uitgebracht. Hieronder vind u de meest gestelde vragen omtrent de Apple iPhone.

iPhone accu

1. Hoe gaat mijn iPhone accu langer mee?

2. De iPhone 4S batterij gaat niet lang mee. Wat is het probleem?

3. iPhone onderdelen

4. Het iPhone 4S scherm vertoont gele vlekken. Hoe kan dit?

5. Wat is Apple iPhone 4 antennegate?

6. Wat is Bluetooth Smart op de iPhone 4S?

7. iPhone modellen

8. Wat is het verschil tussen de iPhone 3G en de 3GS?

9. Wat is het verschil tussen de iPhone 4 en iPhone 4S?

10. iPhone software

11. Wat is Siri?

Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.