Sponsoring door ReplaceDirect
Met sponsoring dragen wij graag ons steentje bij aan de samenleving. Dit doen we door goede doelen, sportverenigingen of evenementen te ondersteunen.

ReplaceDirect steunt Serious Request

ReplaceDirect Facebook vrienden voor Rode Kruis Serious Request 3FMDECEMBER 2010 - Op twee fronten heeft ReplaceDirect de Serious Request actie van Radio 3FM gesteund.

Naast de 100 Euro waarmee OneToMarket werd gesponsord voor hun Run For Charity heeft ReplaceDirect een eigen 'Vrienden voor een Leven' actie ontplooid, waarbij voor elke nieuwe Facebook vriend één Euro werd gedoneerd aan deze Rode-Kruisactie. 
Ook werd nog een e-mailing verstuurd; voor elke bestelling die daaruit voortvloeide stelde ReplaceDirect drie euro ter beschikking aan de Serious Request actie voor aids-wezen.
In totaal heeft ReplaceDirect 360 Euro gedoneerd aan Serious Request. Dit bedrag kan bijvoorbeeld besteed worden om twee aids-wezen in Afrika een vakopleiding en startpakket te geven om kippenhouder te worden.

ReplaceDirect-cheque voor Diomage

DECEMBER 2010 - ReplaceDirect heeft Stichting Diomage uit Gemert uitgekozen als goed doel voor een donatie van 1000 euro. Deze regionale organisatie zet zich in voor mensen met een verstandelijke beperking.

De cheque is een initiatief van de stichting Ondernemer van het Jaar verkiezing. Die had vijfhonderd euro uitgetrokken voor een goed doel binnen de gemeente Gemert-Bakel. Erwin Verstegen mocht, omdat hij vorig jaar tot Ondernemer van het Jaar verkozen was, kiezen aan welk goed doel hij het bedrag zou schenken. “Ik wilde het geld schenken aan een echt regionaal doel. Geen landelijke organisatie met een lokale afdeling bijvoorbeeld. Zo viel de keuze op Stichting Diomage”, vertelt Verstegen. Hij besloot het bedrag nog te verdubbelen naar duizend euro.  
Louis Storms, directeurbestuurder van Diomage, was blij verrast met de cheque. “Dit bedrag komt ons enorm goed van pas”, vertelt hij. 

Yanec sponsort Arctic rallyteam

YanecDECEMBER 2010 - De Arctic Challenge Tour 2011 is een autosport evenement waarbij de deelnemende teams in zes dagen tijd circa 7.000 km afleggen naar een bestemming voorbij de Noordpoolcirkel.

Voor een groot deel bestaat de Tour uit rijden over sneeuw en ijs in barre omstandigheden. De start is op 15 januari in Lichtenvoorde; de finish is op 22 januari op de markt in Lichtenvoorde.
De VW Touareg van Shock Media & Multimedia Center uit Almelo wordt mede gesponsord door Yanec® Energy Evolution. Het team bestaat uit de rijders Lars Elferink en Alain Götz. In 2009 deed ditzelfde team ook al mee aan de Arctic Challenge; net als toen wordt ook nu 1000 Euro van de sponsorgelden geschonken aan een goed doel.
Kijk hier op het blog van het Arctic team

Kijk hier op de officiële site van het evenement

ReplaceDirect steunt Team Vollebolle in Amsterdam-Dakar

NOVEMBER 2010 - Het Team Vollebolle zal op 12 februari 2011 deelnemen aan de Amsterdam-Dakar Challenge. Dit is een barreltocht van 21 dagen en 7000 kilometer door de Noord-Afrikaanse woestijnen voor twee goede doelen: Stichting Nice To Be Nice & Laat Gambia Leren. ReplaceDirect sponsort dit team met laptopaccu's.
 

Team Vollebolle Amsterdam-Dakar barreltocht

Deze helse trip wordt niet in super-de-luxe rally-auto’s volbracht. Integendeel! Het is een low-budget tocht en elke auto (of motor) mag niet meer kosten dan 500 euro. Het Team Vollebolle bestaat uit tien personen, bijna allen leden van de familie Vollebregt uit Dronten, en gaat van start met in totaal vier Nissan Patrols en een Landrover Discovery. Na aankomst in Dakar zullen de auto’s geveild worden op een lokale markt. De opbrengst zal volledig ten bate komen van de goede doelen. 
Het eerste wat Team Vollebolle gesponsord kreeg voor het avontuur was een gebruikte Dell Latitude D600 laptop, maar zoals vaak met wat oudere laptops, was de accu niet helemaal fit meer. Echter een vraag op Twitter werd gezien door replacedirect.nl en daaruit vloeide de sponsoring voort in de vorm van twee gloednieuwe accu’s. Want eenmaal in de woestijn zal er niet zomaar overal een stopcontact te vinden zijn om bijvoorbeeld elke dag een reisverslag op de laptop te maken.


ReplaceDirect Stersponsor van VV Gemert

SEPTEMBER 2010 - In het voetbalseizoen 2010-2011 is ReplaceDirect Stersponsor geworden van voetbalclub VV Gemert. ReplaceDirect ster sponsor van VV Gemert

Dat ReplaceDirect voor voetbalvereniging Gemert heeft gekozen is een logische keuze: de hoofdvestiging van ReplaceDirect bevindt zich immers in Gemert.  Met ruim 14 meter aan boarding direct langs het veld komt ReplaceDirect duidelijk in beeld tijdens de wedstrijden, ook wanneer deze op TV worden uitgezonden. VV Gemert speelt namelijk in de topklasse, de hoogst mogelijke klasse bij de zondagamateurs, direct onder de eerste divisie.  
Hopelijk kunnen de spelers zich door de aanwezigheid van de ReplaceDirect borden langs het veld extra opladen om tot nog betere prestaties te komen. In de samenvatting door Eredivisie Live van de bekerwedstrijd tegen AGOVV zijn de borden ook te zien. voetbaltrainingonline.nl

ReplaceDirect sponsort LAN-party

MEI 2010 – ReplaceDirect sponsorde van 21 tot 23 mei 2010 een Intralan-party die plaatsvond in Paal, een plaats in België. Op de party, mede-georganiseerd door computerwinkel Interlinx uit deze zelfde plaats, kwamen 39 computerspelfanaten uit Vlaanderen en Nederland bijeen om drie dagen lang tegen elkaar te strijden voor diverse prijzen. ReplaceDirect.nl had voor de winnaars van het toernooi mooie laptop accessoires ter beschikking gesteld.

ReplaceDirect sponsort de LAN party in het Belgische Paal

Het ging er fanatiek aan toe, gezien het feit dat de gamers op zaterdag van 9.00 uur in de ochtend tot 04.00 uur in de nacht actief aan het gamen waren om vervolgens op zondag na een korte nachtrust weer verder te gaan. Op zondag werd namelijk middels halve finales en uiteindelijk een finaleronde bepaald wie tot winnaars van de LAN-party zouden worden uitgeroepen. De winnaars werden beloond met de prijzen, welke dus o.a. ter beschikking waren gesteld door ReplaceDirect. Meer foto’s en de uitslagen zijn te vinden op de website van Intralan

ReplaceDirect steunt Bike4Children

Bike4Children voor het goede doelMEI 2010 - Bike4Children is het evenement dat een lange fietstocht naar Roemenië koppelde aan het inzamelen van geld voor twee goede doelen. ReplaceDirect was mede-sponsor van Bike4Children.

20 fietsers en begeleiders stapten op 12 mei 2010 in Raamsdonksveer op de fiets en reden vervolgens in 10 aaneengesloten etappes naar Cluj-Napoca in Roemenië, alwaar ze op 21 mei aankwamen. In totaal zo’n 2.000 km in 10 dagen! Zo fietsten zij een mooi bedrag bij elkaar.
De goede doelen waarvoor geld ingezameld werd zijn Stichting Kika (Kinderen kankervrij) en Stichting Peter Pan: Project School Lupeni voor gehandicapte kinderen in Roemenië.


Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.