Over ReplaceDirect.be

Dé webwinkel met onderdelen en accessoires voor mobiele apparatuur.

ReplaceDirect.be is de webwinkel met het meest uitgebreide assortiment aan accu’s, adapters, vervangende onderdelen, upgrades en accessoires voor mobiele apparatuur. Hierbij kunt u denken aan accus voor  95.000 verschillende modellen laptops, netbooks, tablets
, smartphones,
camera's, camcorders, powertools, en nog vele andere mobiele apparaten.

Daarnaast hebben we nog een uitgebreide reparatieservice voor snelle vakkundige reparatie van uw laptop, tablet of smartphone.
 

Gebruiksvriendelijk met korte levertijden

Door aan te geven voor welk apparaat u een product zoekt of door direct op productcode te zoeken komt u altijd overzichtelijk en snel bij uw product uit. Staat het er niet bij? Neem dan even contact op, onze inkopers zullen hun best doen om dit product toch voor u te vinden.

Wij leveren snel, bestelt u voor 23:00 uur dan gaat uw bestelling dezelfde dag nog op de post. We leveren snel, omdat we alles op voorraad hebben. Kunt u echt niet wachten? Dan kunt u langskomen bij ons in Beek en Donkof kunnen we een express levering verzorgen. 
 

Veilig, vertrouwd, snelle levering en uitstekende service

ReplaceDirect.be hecht veel waarde aan de veiligheid en tevreden klanten. We voeren het BeCommerce keurmerk en alle betalingen gaan via beveiligde SSL verbindingen.

ReplaceDirect.be is gebouwd op de behoeftes en wensen van consumenten. Komt u er via de website niet helemaal uit, dan hebben we een deskundig team voor u klaar staan, dat u graag verder helpt.

Bent u een reseller of bedrijf? Neem dan contact op met onze zakelijke afdeling via zakelijk@replacedirect.be, wij doen u dan een aantrekkelijk aanbod.

Nog niet overtuigd? Lees dan de lovende recensies elders op de website. 
 

Kantoor en distributiecentrum te Beek en Donk

Replacedirect.be is gevestigd in Beek en Donk. Wij hebben hier ons kantoor, een distributiecentrum en de servicebalie. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en reparaties voor uw telefoon, laptop of ander mobiel apparaat

Bezoekadres:
ReplaceDirect
Bosbeemd 16 (Voer Boerdonkseweg in voor navigatie)
5741 TR Beek en Donk
Nederland
info@replacedirect.be
tel. 011 98 83 06


 

Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.