CPU koeler van uw laptop kapot?

Klinkt uw laptop als een stofzuiger? Of wordt hij erg warm of zelfs heet? Dan is waarschijnlijk de CPU koeler van uw laptop stuk. Deze ventilator houdt de processoren op het moederbord koel. Wanneer de koeler stuk is raakt uw laptop oververhit. Maar geen paniek, onze deskundige reparateurs vervangen uw laptop koeler snel!

De voordelen van laptop koeler vervanging bij ReplaceDirect

 • Snelle reparatie

  Uw laptop binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst gerepareerd weer terug (mits artikel op voorraad).
 • No cure - No pay

  Blijkt de reparatie onmogelijk. Dan betaalt u natuurlijk niets!
 • Vakkundige reparatie

  Ons professionele reparatieteam vervangt uw laptop koeler perfect
 • 6 maanden garantie

  U krijgt 6 maanden garantie op de reparatie plús de garantie die geldt op de onderdelen

Hoe gaat het vervangen van een laptop koeler?

Om uw laptop zo snel mogelijk weer als nieuw te maken hanteren wij een aantal duidelijke stappen.

 • 1

  Reparatie aanmelden

  Na de aanmelding ontvangt u per e-mail verzendinstructies.

 • 2

  Diagnose stellen

  Na ontvangst van uw laptop onderzoeken wij kosteloos uw klacht en stellen we een diagnose.

 • 3

  Reparatie uitvoeren

  Daarna ontvangt u altijd een vrijblijvende prijsopgave. Na akkoord starten wij met de reparatie.

 • 4

  Controle

  Na de reparatie controleren wij zorgvuldig of alles naar behoren functioneert.

 • 5

  Laptop retour

  U ontvangt uw laptop de volgende dag gerepareerd weer terug.

Prijzen laptop CPU ventilator vervanging

Het vervangen van een laptop koeler kost altijd € 91,-. Onze prijzen zijn inclusief de onderdelen die nodig zijn, reparatiekosten en verzendkosten. Kunnen wij uw laptop niet meer redden? Dan betaalt u natuurlijk niets!

Alle merken en modellen € 91,- Reparatie aanmelden

Laptop CPU koeler vervangen?

reparatie nu aanmelden

Veelgestelde vragen

Zelf uw laptop CPU koeler vervangen of het door ons laten doen?

U kunt de koeler van uw laptop zelf vervangen. Wij hebben de juiste onderdelen, gereedschappen en overige accessoires zoals perslucht direct uit voorraad leverbaar. Durft u de reparatie tóch niet aan? Geen probleem! U kunt uw laptop bij ons ter reparatie aanmelden zodat wij het voor u kunnen doen.

Wat voor onderdelen gebruiken jullie?

Wij werken alleen met onderdelen van de beste kwaliteit. In combinatie met het vakmanschap van onze reparateurs zorgt dit ervoor dat uw laptop weer zo goed als nieuw werkt.

Wat doet de CPU koeler van een laptop precies?

De CPU koeler ventilator zorgt ervoor dat de processoren op uw moederbord niet te warm worden. Anders zou het moederbord oververhit raken en uiteindelijk stuk gaan. Dit doet de koeler door warme lucht uit de laptop te blazen en tegelijk koude lucht aan te zuigen.

Hoe komt het dat een laptop koeler kapot gaat?

Stof, haren van huisdieren, sigarettenrook en ander vuil dringt door de koelgaten aan de onderkant uw laptop binnen. De stofdeeltjes hopen zich op bij de koeler van uw laptop, waardoor deze minder goed kan draaien en steeds harder moet werken, totdat hij uiteindelijk kapot gaat.

Kan ik een vieze koeler schoonmaken?

Ja hoor, dat kan! Het is aan te raden om uw laptop 1 keer per jaar stofvrij te maken. Durft u dit niet zelf aan? Dan doen wij het graag voor u. We maken uw laptop open, halen de losse componenten eruit, maken hem zorgvuldig schoon en plaatsen de koeler terug met een laagje nieuwe koelpasta.

Krijg ik garantie op de reparatie?

U krijg van ons 6 maanden garantie op de reparatie plús de garantie die geldt op de onderdelen. Zo komt u achteraf niet voor verassingen te staan.

Zijn jullie erkend reparateur?

Wij zijn trots dat we gecertificeerd zijn door onder andere ICTWaarborg, Uneto VNI en Duurzaam Herstel. Ook verzorgen wij reparaties voor verschillende grote verzekeringsmaatschappijen. Bovendien krijgt u bij ons gewoon een échte factuur.

Wat kost het verzenden van mijn laptop?

Wij raden aan om uw laptop via onze partner PostNL naar ons te versturen. Is de waarde van uw toestel onder € 500,-? Verstuur de laptop dan in een aangetekend pakket. Dit kost € 8,60. Wanneer de waarde hoger ligt, raden wij de PostNL Verzekerservice aan. Voor € 14,45 bent u verzekerd tot € 5.500,-. Het terugsturen van uw laptop is uiteraard op onze kosten.

ReplaceDirect zakelijk

Bent u een zakelijke klant? Wij bieden u oplossingen op maat zodat u niet inlevert op productiviteit en altijd bereikbaar bent.

 • Bestellen op rekening

 • Al uw apparaten in één overzicht

 • Bespaar op vervangingskosten

Naar ReplaceDirect zakelijk
Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.