Laptop display vervangen

Wanneer uw scherm stuk is, hoeft u gelukkig niet heel uw laptop weg te gooien. Een laptop display gaat kapot door een ongelukje, of soms zelfs spontaan. Of u nu een schitterend glanzend scherm wilt, of een praktisch mat display: wij vervangen het snel en vakkundig. Zo kunt u vlug weer aan de slag met uw laptop.

Hoe weet u of het scherm kapot is?

Wanneer er een scheur in uw laptop scherm zit is het logisch dat het onderdeel stuk is. Maar sommige problemen aan een laptop scherm zijn minder voor de hand liggend. De meest voorkomende laptop scherm problemen zijn:

 • Het beeld blijft halverwege hangen
 • Een rode gloed
 • Gekleurde strepen op het scherm
 • Rode vlekken in het beeld
 • Er is maar gedeeltelijk beeld
 • Alle kleuren zijn omgekeerd
 • Een brede, witte balk in het beeld

De voordelen van laptop scherm vervanging bij ReplaceDirect

 • Snelle herstelling

  Uw laptop binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst hersteld weer terug (mits artikel op voorraad).
 • No cure - No pay

  Blijkt de herstelling onmogelijk. Dan betaalt u natuurlijk niets!
 • Vakkundige herstelling

  Ons professionele herstelteam vervangt het laptop scherm perfect
 • 6 maanden garantie

  U krijgt 6 maanden garantie op de herstelling plús de garantie die geldt op de onderdelen

Hoe gaat het herstellen van een laptop scherm?

Om uw laptop zo snel mogelijk weer als nieuw te maken hanteren wij een aantal duidelijke stappen.

 • 1

  Herstelling aanmelden

  Na de aanmelding ontvangt u per e-mail verzendinstructies.

 • 2

  Diagnose stellen

  Na ontvangst van uw laptop onderzoeken wij kosteloos uw klacht en stellen we een diagnose.

 • 3

  Herstelling uitvoeren

  Daarna ontvangt u altijd een vrijblijvende prijsopgave. Na akkoord starten wij met de herstelling.

 • 4

  Controle

  Na de herstelling controleren wij zorgvuldig of alles naar behoren functioneert.

 • 5

  Laptop retour

  U ontvangt je laptop de volgende dag hersteld weer terug.

Prijzen laptopschermvervanging

De prijs van een scherm vervanging verschilt per merk, model en type laptop. U betaalt de prijs van het scherm, plus maar €30,- extra. Kijk bij uw specifieke model wat de herstelling precies kost. Door jarenlange relaties met onze leveranciers kunnen wij de beste prijzen bieden. Onze prijzen zijn inclusief de onderdelen die nodig zijn, reparatiekosten en verzendkosten. Kunnen wij uw laptop niet meer redden? Dan betaalt u natuurlijk niets!

Alle merken en modellen Na het aanmelden van de herstelling ontvangt u eerst een prijsopgaaf. Voor een indicatie van productprijzen kunt u ons assortiment laptop schermen raadplegen. € 30,- + scherm Herstelling aanmelden

Laptopscherm vervangen?

herstelling nu aanmelden

Veelgestelde vragen

Zelf uw laptop scherm vervangen of het door ons laten doen?

U kunt het scherm van jouw laptop zelf vervangen. Afhankelijk van hoe lastig uw laptop in elkaar zit en hoeveel technische kennis u hebt is dit goed te doen. Durft u het niet zelf aan? Maak u dan maar geen zorgen. Met onze deskundige hulp is het zo gepiept.

Kunt u een glossy laptop scherm door een matte vervangen?

Ja hoor, dat kan! Glossy schermen worden vaak gekozen om het stijlvolle karakter: kleuren worden vol en helder weergegeven. Wilt u liever extra gebruiksgemak? Dan raden wij voor slechts € 5,- extra een mat scherm aan. Hierdoor hebt u geen last meer van de zon én meer privacy. Uw buurman kan namelijk minder goed meelezen op een mat scherm. Let wel op: voor sommige laptops is geen andere versie van het scherm beschikbaar.

Krijg ik garantie op dode pixels?

Wanneer het nieuwe scherm binnen 14 dagen 3 of meer dode of luie pixels vertoont, vervangen we het scherm gratis voor een nieuwe. Een dode pixel is een héél klein zwart puntje of vierkantje in het scherm. Een luie pixel blijft wit of gekleurd en verandert niet mee met het beeld.

Wat voor onderdelen gebruiken jullie?

Wij werken alleen met onderdelen van de beste kwaliteit. De specificaties van het nieuwe scherm komen altijd overeen met uw originele display. In combinatie met het vakmanschap van onze herstellers zorgt dit ervoor dat uw laptop weer zo goed als nieuw werkt.

Krijg ik garantie op de herstelling?

U krijgt van ons 6 maanden garantie op de herstelling plús de garantie die geldt op de onderdelen. Zo komt u achteraf niet voor verassingen te staan.

Zijn jullie erkend hersteller?

Wij zijn trots dat we gecertificeerd zijn door onder andere ICTWaarborg, Uneto VNI en Duurzaam Herstel. Ook verzorgen wij herstellingen voor verschillende grote verzekeringsmaatschappijen. Bovendien krijgt u bij ons gewoon een échte factuur.

Vochtschade?

Is uw laptop in het water gevallen? Of viel er een glas drinken om? Handel dan altijd snel! Hoe sneller uw notebook bij een deskundige hersteller is, hoe meer overlevingskans het toestel heeft.

Wat kost het verzenden van mijn laptop?

Wij raden aan om uw laptop via onze partner PostNL naar ons te versturen. Is de waarde van uw toestel onder € 500,-? Verstuur de laptop dan in een aangetekend pakket. Dit kost € 8,60. Wanneer de waarde hoger ligt, raden wij de PostNL Verzekerservice aan. Voor € 14,45 bent u verzekerd tot € 5.500,-. Het terugsturen van uw laptop is uiteraard op onze kosten.

ReplaceDirect zakelijk

Bent u een zakelijke klant? Wij bieden u oplossingen op maat zodat u niet inlevert op productiviteit en altijd bereikbaar bent.

 • Bestellen op rekening

 • Al uw apparaten in één overzicht

 • Bespaar op vervangingskosten

Naar ReplaceDirect zakelijk
Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.