ReplaceDirect België wint Becommerce Award voor de vijfde keer op een rij

22 mei 2017 BEEK EN DONK – Op donderdag 18 mei 2017 werden in het Koloniënpaleis te Tervuren voor de 12e keer de BeCommerce Awards uitgereikt. In de categorie Consumer Electronics ging ReplaceDirect België er met de eerste prijs vandoor.

Duizenden consumenten gaven hun oordeel
Met dank aan het oordeel van duizenden consumenten ontving de webshop de Publieksprijs in de categorie Consumer Electronics. Afgelopen maand beoordeelden consumenten Belgische webwinkels aan de hand van een online vragenlijst. De stemmers gaven antwoord op vragen over onder meer de kwaliteit van de producten, de prijs, de overzichtelijkheid en diversiteit van het productaanbod en de service en de gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel. ReplaceDirect België scoorde het beste en won daarmee de publieksprijs.

Replacedirect België in het Frans
In april vertaalde ReplaceDirect België haar webshop in het Frans en introduceerde zij maandaglevering in België. Hiermee verstevigt ReplaceDirect haar positie in heel België als dé specialist op het gebied van onderdelen en accessoires voor elektronische apparaten. Uiteindelijk is het doel van de webshop dat iedereen in Europa mee kan in de visie: een einde maken aan de wegwerpeconomie. Het winnen van deze award geeft de webshop het volle vertrouwen om haar internationalisatie verder voort te zetten.

Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.