Afhalen

Afhalen, dat kan!

Afhalen is ook mogelijk bij ReplaceDirect. U kunt het betreffende artikel afhalen aan onze receptie in Beek en Donk, Nederland.

ReplaceDirect biedt u de mogelijkheid om online een reservering te plaatsen, zodat u daarna direct (indien voorradig) het product aan de afhaal receptie kunt komen afhalen. U wordt per e-mail op de hoogte gehouden of uw product bij de receptie voor u klaar ligt.
Let op: Plaatst u geen online reservering, dan kunnen wij u niet garanderen dat het product voor u aanwezig is.Betalen bij afhalen: Bancontact/Mister Cash of Contant

Bancontact / Mister Cash
  • Indien u ervoor kiest de bestelde producten bij ons af te halen, kunt u deze met uw Bancontact/Mister Cash kaart betalen.
  • Uiteraard kunt u uw producten bij afhalen ook contant bij onze afhaal receptie voldoen.
  • Het is helaas niet mogelijk aan onze receptie met creditcard te betalen.

Openingstijden en adres:


ma-vr: 08:30 - 17:30 uur
za: 09:30 - 17:00 uur
zo: gesloten
Routebeschrijving ReplaceDirect

Afhaaladres:

ReplaceDirect
Bosbeemd 16 (Boerdonkseweg)
5741 TR Beek en Donk

Gebruik je navigatie? Veel TomToms of andere navigatiesystemen kennen ons adres nog niet. Stel in dat geval je navigatiesysteem in op de Boerdonkseweg in Beek en Donk.

Klik hier om een route te plannen via Google Maps
Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.