Wij zijn ReplaceDirect

De medewerkers van ReplaceDirect werken iedere dag hard om apparaten van de afvalhoop te redden. Dat is goed voor het milieu en dat vinden wij belangrijk. Hoe we dit doen? Dit doen we door het aanbieden van onderdelen en accessoires. Want door een simpele vervanging van een onderdeel gaan apparaten in veel gevallen nog jaren mee.


Uitgebreid assortiment

Bij ReplaceDirect vindt u altijd het juiste onderdeel voor elektronische apparaten. Van accu’s en adapters tot inkt en witgoed-onderdelen: zakelijke klanten en consumenten kunnen voor ieder denkbaar apparaat bij ons terecht. De website biedt hierbij een uitgebreide zoekfunctie zodat men gemakkelijk het benodigde onderdeel vindt.


Uitstekende klantenservice

Natuurlijk begrijpen wij dat onze klanten vragen hebben. Ook begrijpen wij dat klanten niet altijd zeker weten wat ze nodig hebben. Daar willen wij hen zo goed mogelijk bij helpen. Daarom hebben we een uitstekende klantenservice met gespecialiseerde en vriendelijke medewerkers. Zij staan altijd voor onze klanten klaar.


Deskundige reparatieafdeling

ReplaceDirect beschikt over een deskundige reparatieafdeling waarbij klanten online hun reparatie kunnen aanmelden. Zo zorgen wij ervoor dat klanten snel weer gebruik kunnen maken van hun elektronische apparaten.


Zakelijke klanten

Bent u een reseller of bedrijf? Ga dan naar ReplaceDirect Zakelijk. Neem contact op met onze zakelijke afdeling via [email protected], wij doen u dan een aantrekkelijk aanbod.


Adres

ReplaceDirect
Bosbeemd 16
5741 TR Beek en Donk


Contact

Tel. 011 98 83 06

ma-vr:   09:00 - 21:00
za:   09:00 - 17:30
zo:   gesloten
feestdagen:   gesloten

WhatsApp +32477214626
Voeg ons toe en stel uw vraag via WhatsApp.

Openingstijden balie

ma-vr:   08:30 - 17:30 uur
za:   09:30 - 17:00 uur
zo:   gesloten

Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.