Keurmerken

     BeCommerce Label ReplaceDirect.be

Het Internet bevat duizenden webwinkels uit honderden landen. Maar bij welke webshops kunt u in alle vertrouwen winkelen? Het BeCommerce label geeft het antwoord! 

 


Als lid van BeCommerce respecteert ReplaceDirect.be bovenop de strenge Belgische wetgeving de Gedragscode van het BDMV. Deze code legt de bedrijven regels op die te maken hebben met:
- de bescherming van uw privacy
 - het gebruiken van de Robinson-lijst om te zorgen dat mensen die geen reclame op naam wensen deze ook niet ontvangen

 - het behandelen van klachten door het Comité van Toezicht
 - het verkopen op afstand
 - het telefoneren voor reclame- en/of verkoopdoeleinden
 - het communiceren met consumenten  
ReplaceDirect.be heeft ook nog de BeCommerce Gedragscode van het Label ondertekend, en gaat zo nog een stapje verder in het garanderen van uw vertrouwen. Dit BeCommerce Label biedt de consument alle elementen om met een gerust hart te winkelen. Zo moet de webwinkel die het BeCommerce Label draagt op de website informeren over allerlei zaken die de consument wil weten van een winkel waarbij hij/zij koopt.

BeCommerce verenigt bedrijven die in België producten of diensten aan consumenten verkopen via internet, catalogus, post, etc. Deze bedrijven zijn lid van de vzw BeCommerce, respecteren de Gedragscode van het Belgisch Direct Marketing Verbond (BDMV) en aanvaarden de uitspraken van het Comité van Toezicht van het BDMV dat als bemiddelingsinstantie optreedt in geval van geschillen tussen consumenten en bedrijven.

Lees hier meer over het BeCommerce Label.

 


 Ecommerce Europe                                             
Ecommerce Europe vertegenwoordigt ruim 25.000 (web)winkels die online producten en/of diensten verkopen aan consumenten in Europa. Haar missie is om cross-border e-commerce te stimuleren door belangenbehartiging, netwerk, onderzoek en het verminderen van drempels.
   

 

Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.