Binnen de EU (zonder BTW)

Binnen de EU

Geen BTW

Aan BTW-plichtige bedrijven in België en Luxemburg brengt ReplaceDirect geen BTW in rekening aangezien ReplaceDirect de online bestellingen verstuurt vanuit een Nederlands distributiecentrum. Bestellingen van Belgische BTW-plichtige bedrijven worden daarom intracommunautair geleverd, tegen 0% BTW. Dit is de zogenaamde ICL-levering. Om hier gebruik van te maken, is het belangrijk dat u een correct BTW-nummer en bedrijfsnaam invult.

BTW-plichtig binnen de EU (bijv. ondernemingen)

BTW plichtigen binnen de EU dienen bij het invoeren van de klantgegevens een geldig BTW nummer (bv. BE0123456789) in te vullen.

Het veld om uw BTW nummer in te vullen wordt automatisch aan het formulier toegevoegd op het moment dat u aangeeft dat u een zakelijke klant bent. Gaat u nu naar de volgende stap in het bestelproces, dan zal de BTW niet meer berekend worden in de totaalprijs. 

Let op! 

Is uw onderneming niet BTW plichtig en/of heeft u geen BTW nummer?
Dan kan er op geen enkele manier geleverd worden zonder BTW en wordt er dus altijd 21% BTW verrekend.

Bevat uw bestelling fouten omtrent het BTW nummer of heeft u geen geldig BTW nummer ingevuld? Dan zal uw bestelling pas uitgeleverd worden zodra de juiste BTW gegevens bij ons bekend zijn.
Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.