Nieuwe klant

Snelle bestelling

Bij het webwinkelen wilt u zo snel mogelijk uw bestelling plaatsen en de gewenste producten in huis hebben zonder opgehouden te worden door lange invulsessies. ReplaceDirect begrijpt dat en wilt u soepel door het aankoopproces leiden. Daarom heeft u in de ReplaceDirect webshop de mogelijkheid van een 'snelle' bestelling waarbij u alleen de absoluut noodzakelijke gegevens hoeft in te geven.
Bij het maken van uw eerste bestelling maakt u automatisch uw eigen account aan. Bij de volgende bestellingen dient u eerst in te loggen alvorens u gaat bestellen. Zo vermijdt u dat u een tweede account aanmaakt. Zo hoeft u niet telkens uw gegevens in te voeren en kunt u vanaf uw tweede bestelling nog sneller bestellen!
 

Zakelijke klanten

  1. U kunt direct online, per e-mail of faxorder bestellen.
  2. De betaalmethode "Op rekening" is mogelijk.
  3. De order dient goedgekeurd en ondertekend te zijn door een inkoopbevoegde medewerker. Daarom dient u er rekening mee te houden dat een eerste zakelijke bestelling niet meteen kan opgenomen worden. Na controle kan deze bestelling (mits voorradig) verzonden worden. U kunt in dit geval niet rekenen op de voorspelde bezorgdatum die wordt aangegeven tijdens de bestelprocedure.
Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.