Tevredenheidsgarantie / herroepingsrecht

Tevredenheidsgarantie - herroepaingsrechtHeel simpel gezegd heeft u 30 dagen de tijd om uw aankoop te overdenken. Niet goed? Geld terug.
 

30 dagen bedenktijd

Tijdens deze 30 dagen bedenktijd heeft u het recht om zonder enige verplichting de ontvangen goederen terug te sturen. U hoeft hierbij géén verzendkosten te betalen. Het risico van verzending en het bewijs daarvan ligt bij uzelf.

Ben wel zorgvuldig met de spullen. Gebruik het product alleen voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden. Als u van uw herroepingsrecht gebruik maakt moet u het product met alle geleverde toebehoren aan ons terugsturen. Het liefst in de originele verpakking en volgens de aanwijzingen in de retourprocedure.

Retour Procedure  Terugbetaling

Binnen 14 dagen heeft u uw aankoopbedrag terug.

 

Uitzonderingen

  • Het herroepingsrecht geldt niet voor producten waarvan de garantiesticker (Warranty Void) is verwijderd.
  • Het herroepingsrecht geldt niet voor aankopen die speciaal op bestelling zijn gemaakt, dit betreft maatwerk. Maatwerk valt buiten dit recht.
  • Het herroepingsrecht geldt niet voor een dienst waarmee ReplaceDirect met instemming van de consument is begonnen voordat de bedenktijd is verstreken. 


Herroepingsformulier

U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onderstaande herroepingsformulier als u af wilt zien van uw bestelling. Zorg er dan voor dat u het ingevulde formulier en de retour te sturen producten binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling terug heeft gestuurd.

Download hier het herroepingsformulier als PDF bestand.


Zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten gelden dezelfde tevredenheidsgarantie voorwaarden als voor particuliere klanten.


 

Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.