Laptop Batterij laadt niet op. Hoe kan dit?

De batterijvan de laptop laadt niet. Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben. Wanneer de batterij van de laptop niet laadt is het goed mogelijk dat de laptop batterij defect is. De laptop zal de batterij dan waarschijnlijk ook niet meer herkennen. Wanneer u er zeker van bent dat uw laptop batterij stuk is kunt u kijken of er nog garantie op zit. Mocht dit niet het geval zijn dan is het aan te raden een nieuwe accu aan te schaffen. Let er bij het controleren van uw laptop accu ook goed op dat de contactpunten niet verbogen of vervuild zijn. Ook dit kan soms nog wel eens veroorzaken dat de accu van de laptop niet laadt.

Wanneer u er niet zeker van bent dat uw accu stuk is, dan kunt u dit testen door eenzelfde accu in uw laptop te plaatsen. Laadt de accu dan wel op, dan kunt u vaststellen dat uw andere accu defect is. Mocht u niet in bezit zijn van een tweede accu, dan kunt u testen of het uw accu of adapter is die defect is door enkel op netstroom te werken. U neemt de accu dan uit de laptop en kijkt of de laptop blijft werken op netstroom. Wanneer dit niet het geval is, dan kunt u concluderen dat uw adapter defect is. Doordat de adapter defect is zal deze de accu van de laptop niet opladen.

Hier vindt u het complete overzicht laptop batterijen

Al te vaak gebeurt het dat een laptop wordt afgeschreven, alleen omdat de batterij stuk is. Maar een defecte batterij maakt de notebook nog niet total-loss! Hier vindt u het complete overzicht van alle laptop batterijen.

• Voor vrijwel iedere laptop of netbook
  • Zowel Budget, A-merk of Origineel
  • Voordelig en snel in huis
Klik hier voor alle laptop batterijen

Klik hier voor ons ruime assortiment in accu’s

Klik hier voor ons ruime assortiment in adapters