Hoe vervang ik mijn laptop batterij?

Wellicht lijkt dit een lastige klus, maar dat is het niet.  De accu of batterij bevindt zich aan de onderzijde van uw laptop. Vaak is de positie aangegeven met een icoontje van een slotje of een batterij. De batterij zit niet vast met schroeven, maar veelal met een schuifje of klepje.  Wanneer u de schuifjes of het klepje schuift laat de batterij vanzelf los.  De nieuwe batterij kan u direct terug plaatsen, waarbij de schuifjes  een klik geven.

Het kan zijn dat een batterij met een grotere capaciteit een stukje uitsteekt en de laptop iets hoger staat. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit of prestaties van uw laptop.

Toch nog vragen of hulp nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.