Laptop accu

Kan ik mijn laptop batterij extern opladen met een universele lader?

Inmiddels zijn er ook externe batterijladers op de markt. Voor het gemak hebben wij voor diverse merken een stand alone laadstation ontwikkeld. Zo kunt u een hele dag op weg zonder u zorgen te hoeven maken over de stroomvoorziening. Klik hieronder voor de mogelijkheden:

Acer Batterijen

Compaq Batterijen

Asus Batterijen

HP Batterijen


Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. - Privacy- & Cookiestatement en instellingen