Kan ik ook zien aan een laptop batterij hoe vol die is?

Er zijn vrijwel geen laptop batterijen waarop zichtbaar is hoe vol de batterij nog zit. Mocht dit wel zo zijn dan zit er een LED indicatie knopje aan die in te drukken is en dan aangeeft hoe vol de batterij nog is. Om makkelijk te zien hoe vol uw batterij nog is kunt u de batterij in de laptop plaatsen en in de Windows taakbalk zoeken naar het batterij logo.