Mag ik de originele laptop accu vervangen door een ander merk accu?

De accu of batterij is een los onderdeel van de laptop. Zoals bij vele producten is het mogelijk om dit losse onderdeel te vervangen voor een origineel product of voor een alternatief. Bij ReplaceDirect.nl bieden wij originelen en alternatieven met een betere prijs kwaliteitverhouding. Door onze eigen import kunnen wij de merken Blu Basic en het eigen merk Yanec voor een voordelig tarief aanbieden.