De laptop accu is snel leeg, terwijl ik bijna altijd met netvoeding werk; hoe kan dat?

Deze klacht komt vaker voor wanneer u de netvoeding en een volle accu in de laptop tegelijk gebruikt. Door de hoge temperaturen in de laptop kan veroudering optreden en de accu mindere lang meegaan. Als de accu volledig is opgeladen kunt u als uw op netstroom werkt, deze het beste uitnemen en op een koele plaats leggen.
Het beste voor uw laptop is dus of – of. Of op de netstroom aansluiten of op de accu. Zo gaat de accu het langste mee.

Nieuwe accu nodig? Klik hier voor ons ruime assortiment in accu’s.