Mijn nieuwe laptop accu gaat maar 2 uur mee. Dit zou 4 uur moeten zijn?

Bij aanschaf van een nieuwe accu geeft de fabrikant een indicatietijd mee. Dit is echter een prognose op basis van de beste omstandigheden. Dus enkel met de laptop aan. Uiteraard gebruikt u de laptop ook en zult u begrijpen dat hoe meer toepassingen u aan hebt hoe sneller de laptop accu leeg zal gaan. Vooral bij geavanceerde programma’s en games zult u merken dat de accu snel leeg zal gaan.

Nieuwe accu nodig? Klik hier voor ons ruime assortiment in laptop accu’s.