Hoe kan ik mijn laptop aansluiten in het vliegtuig?

Met een speciale, gecombineerde YANEC auto/air adapter, voorzien van een omsteekbare plug, kunt u uw notebook ook in het vliegtuig voeden. In bepaalde types vliegtuigen kunt u een power-aansluiting vinden in de armleuning van de eersteklas of business-class stoel. Het zijn vaak dezelfde connectors als in de auto, maar met 15 Volt DC spanning en 5 Empower aansluiting

Ampère stroom. Dit vermogen van 75 Watt is net genoeg om uw – niet al te grote - laptop te voeden. Maar u hoeft er niet op te rekenen dat de accu wordt opgeladen. Sommige maatschappijen verbieden het zelfs en vragen u om de accu uit de notebook te verwijderen. Zorg er dan wel voor u, uw werk vaak opslaat, want het kan zomaar gebeuren dat plots deze stroom wordt uitgeschakeld.

Wilt u vooraf duidelijkheid hebben over de eventuele stroomaansluiting tijdens uw vlucht, informeer dan eerst bij de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Klik hier voor ons uitgebreide assortiment in auto/air accu’s.