Kan ik mijn laptop aansluiten in de auto met een autolader?

ReplaceDirect.nl heeft speciale laders beschikbaar om uw laptop op te kunnen laden in de auto. Uiteraard moet u rekening houden met het type laptop. Dit kunt u vinden in de productomschrijving. De auto doet u in de zogenaamde 12V sigarettenaansteker.

U kunt er ook voor kiezen om een power inverter (auto omvormer) aan te sluiten; deze zet de accustroom van de auto om in 230 Volt. U kunt de laptop dan gewoon met uw normale acculader aansluiten op de 230 Volt contactdoos, zoals u thuis ook doet. U hoeft dan geen speciale autolader voor uw laptop (en alle andere apparatuur) te kopen.

Klik hier voor auto acculaders voor uw laptop, camera of mobiele telefoon.

Klik hier voor power inverters (auto omvormers) in ons assortiment.