iPad opladen

Hoe kan ik mijn iPad opladen?

U kunt de iPad het beste opladen met de bijgeleverde Apple iPad oplader. Deze meegeleverde lader van 10 Watt kunt u in het stopcontact steken en vervolgens laadt de iPad op. Zodra de iPad wordt opgeladen verschijnt er rechtsboven in het iPad scherm een bliksemflits icoontje. Daarnaast ziet u een batterij in beeld welke de status van de iPad  batterij in percentages weergeeft. Zodra de iPad bijna leeg is verschijnt er een rode batterij in het scherm. Op het moment dat dit het geval is gaat de batterij nog zo'n tien minuten mee. Wanneer de iPad batterij te warm wordt dan verschijnt er een waarschuwingsdriehoek in het scherm. Deze geeft aan dat de iPad eerst moet afkoelen alvorens deze weer kan worden gebruikt. Verder is het ook mogelijk om de iPad aan de computer of laptop op te laden. Dit duurt echter wel veel langer dan via netstroom.

Nieuwe lader nodig? Klik hier voor ons ruime assortiment in iPad accessoires

Terug naar overzicht

Klik op het model iPad voor alle onderdelen en accessoires

Apple iPad 2 producten en accessoires Apple iPad 3 producten en accessoires Apple iPad 3 producten en accessoires Apple iPad Mini producten en accessoires