Hoe werkt de iPad Camera Connection Kit?

Met de iPad Camera Connection Kit is het mogelijk om foto- en videomateriaal te importeren naar de iPad. Via de Camera Connector kunt u de digitale camera met een USB poort direct aansluiten via de USB kabel. Met de SD kaartlezer kunt u de SD-kaart rechtstreeks aansluiten.

Om media vanaf uw digitale camera of SD kaart te kunnen importeren dient u de iPad Camera Connector of SD kaart lezer aan te sluiten op de iPad dockconnector. U kunt de camera nu via USB aansluiten of de SD kaart plaatsen. Het is mogelijk de inhoud te importeren, daarna kunt u de inhoud eventueel van de camera verwijderen.

Klik hier voor ons assortiment in Camera Connection Kits.

Terug naar overzicht

Klik op het model iPad voor alle onderdelen en accessoires

Apple iPad 2 producten en accessoires Apple iPad 3 producten en accessoires Apple iPad 3 producten en accessoires Apple iPad Mini producten en accessoires