Kan ik het iPad geheugen uitbreiden?

iPad geheugenWanneer u kiest voor een iPad dan moet u ook direct een keuze maken voor het gewenste iPad geheugen waarover de iPad beschikt. Apple biedt drie verschillende opslagcapaciteiten aan, namelijk 16 GB, 32 GB of 64 GB. Het is wel van belang dat u hier goed over nadenkt voordat u een  iPad aanschaft, het iPad geheugen uitbreiden is namelijk niet mogelijk. U zit vast aan het standaard meegeleverde iPad geheugen. Wilt u dus veel foto en videomateriaal opslaan op uw iPad dan kunt u het beste kiezen voor de iPad met 64 GB opslagcapaciteit.

De iPad ondersteunt ook geen extern geheugen en heeft zelf geen SD-kaart lezer. Het iPad geheugen uitbreiden op één van deze manieren is dus niet mogelijk. Wat wel mogelijk is  het aansluiten van een iPad camera connection kit. Op deze manier heeft u als het ware wel een SD kaartslot waarmee u op twee manieren foto’s en video’s vanaf een digitale camera kunt importeren, namelijk via de USB kabel of via de SD kaart. Maar ook met het slot is het iPad geheugen uitbreiden niet mogelijk. Het slot dient enkel als importfunctionaliteit voor materiaal vanaf een externe SD kaart.

Terug naar overzicht

Klik op het model iPad voor alle onderdelen en accessoires

Apple iPad 2 producten en accessoires Apple iPad 3 producten en accessoires Apple iPad 3 producten en accessoires Apple iPad Mini producten en accessoires