Mijn iPad beeld blijft zwart, hoe kan dit?

iPad beeld zwartSoms kan het voorkomen dat wanneer u de iPad van de lock-stand af wilt halen het iPad scherm een minuut of tien op zwart blijft. Dit kan een aantal oorzaken hebben. Allereerst zou het kunnen zijn dat er een probleem is met de iPad batterij, hoewel dit niet erg waarschijnlijk is. Vaker is het te wijten aan een memory lek van een bepaalde iPad  applicatie. De applicatie zorgt er dan voor dat het geheugen van de iPad  volstroomt. Dit is op te lossen met een simpele herstart van de iPad. De herstart kan gedaan worden door de home button een seconde of 15 in te houden en daarna de iPad  weer opnieuw op te starten. Deze methode is vaak de oplossing wanneer u problemen heeft met een iPad beeld dat zwart blijft.

Mocht het iPad scherm defect zijn dan kunt u er voor kiezen om een reparatie uit te laten voeren door ReplaceDirect. Wij vervangen uw iPad scherm snel en deskundig. Op deze manier kunt u snel weer vooruit met de iPad  met daarin een nieuw scherm dat weer werkt als vanouds.

Terug naar overzicht

Klik op het model iPad voor alle onderdelen en accessoires

Apple iPad 2 producten en accessoires Apple iPad 3 producten en accessoires Apple iPad 3 producten en accessoires Apple iPad Mini producten en accessoires