Waar kan ik de Apple iPad AV adapter voor gebruiken?

De Apple AV of VGA adapter kunt u gebruiken om uw iPad aan te sluiten op een projector, beeldscherm of tv. Op deze manier kunt u films, dia’s, foto’s en ander beeldmateriaal tonen op een groter scherm. De beelden kunnen worden weergegeven in maximaal 1080p HD. De AV adapter bestaat uit een 30-pens connector, waarmee de iPad aan te sluiten is op een extern beeldscherm. Er bevindt zich nog een tweede 30-pens connector in de AV adapter. Deze maakt het mogelijk de iPad tegelijkertijd op te laden wanneer u bijvoorbeeld een film aan het afspelen bent.

Wanneer u de AV of VGA adapter voor de eerste maal op één van de externe apparaten aansluiten dan kan het tot wel 20 seconden duren voordat u beeld heeft. Het kan zijn dat er enkele problemen optreden bij het aansluiten van de Apple AV adapter of VGA adapter. Het valt altijd aan te raden om de beeldresolutie of instellingen van het beeldscherm aan te passen, zo krijgt u een optimale prestatie. Dit kan ook middels de instellingen autodetectie of standaardinstellingen.

Klik hier voor alle AV adapters voor uw iPad
Klik hier voor alle VGA adapters voor uw iPad.

Terug naar overzicht

Klik op het model iPad voor alle onderdelen en accessoires

Apple iPad 2 producten en accessoires Apple iPad 3 producten en accessoires Apple iPad 3 producten en accessoires Apple iPad Mini producten en accessoires