ipad reparatie

iPad Reparatie

ReplaceDirect is dé specialist in het repareren van de Apple iPads. Door onze reparatieservice wordt het defecte iPad onderdeel deskundig vervangen door een nieuw exemplaar. Op deze manier wordt uw iPad volledig hersteld en heeft u er weer jaren plezier van! Lukt de reparatie niet, dan betaalt u niets!

Let op! Wanneer uw tablet is gevallen kan het zo zijn dat, naast uw scherm, ook de backcover beschadigingen heeft opgelopen. Om de schermreparatie passend te maken moet daarom in veel gevallen ook de backcover vervangen worden. Als er een deukje in de backcover zit (al is het maar een klein deukje) hecht het nieuwe scherm namelijk niet goed.

Welke ipad heb ik?
iPad reparatie iPad 2 reparatie iPad 3 reparaties iPad 4 reparaties
iPad mini
iPad 2 iPad 3 iPad 4
Reparatie
Reparatie
Reparatie
Reparatie

 ReplaceDirect hanteert een standaard procedure voor alle iPad reparaties. Wat moet er allemaal gebeuren vóór en nadat u uw iPad hebt opgestuurd? Klik hier voor de reparatieprocedure


Reparatie diensten voor de iPad


 

iPad schermvervanging

Is het scherm van uw iPad gebarsten of onleesbaar geworden? Dan bent u bij ReplaceDirect aan het juiste adres! Wij vervangen het iPad scherm snel en deskundig. Binnen enkele dagen kunt u de iPad weer terug verwachten met daarin een gloednieuw kwaliteitsscherm dat weer werkt als vanouds. Daarnaast bent u verzekerd van onze 'no cure, no pay' garantie: lukt de vervanging niet, dan betaalt u niets.

Lees meer over iPad schermvervanging

 iPad accu vervanging


Na verloop van tijd treedt er slijtage op aan de batterij van uw iPad. Het vervangen van de batterij in de iPad is vaak knap lastig, omdat het toestel hiervoor grotendeels moet worden gedemonteerd. U kunt dit ook aan de experts van ReplaceDirect overlaten.

Lees meer over iPad accuvervanging

 
Bent u zelf handig? ReplaceDirect levert een groot assortiment onderdelen voor uw iPad!

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.