iphone accu vervangen

iPhone accu versleten? Laat 'm vervangen

Na verloop van tijd treedt slijtage op bij de accu van uw iPhone of iPod. In bepaalde gevallen is het erg moeilijk om deze iPhone accu te vervangen. U dient dan het toestel grotendeels te demonteren. Durft u dit niet aan? Laat het dan over aan de experts van ReplaceDirect. Binnen enkele dagen heeft u uw iPhone of iPod weer retour met een fonkelnieuwe batterij aan boord.

iPhone reparatie, snel en deskundig!

Na verloop van tijd gaat de iPhone batterij door het vele op- en ontladen slijten. De accu is dan aan vervanging toe. Ben je een leek op het gebied van elektronica en huiver je om je apparaat open te schroeven? Geen nood, wij regelen het voor je. Stuur je i-Phone of i-Pod op. Onze experts vervangen het, en binnen 3 tot 7 werkdagen na je akkoord krijg je je apparaat weer retour gezonden. Ook voor iPod accu vervanging kun je dus bij ons terecht!


No cure, no pay (geen oplossing= geen kosten)

Voor een i-Phone accu vervanging geldt: no cure, no pay! Je bent er dus van verzekerd dat wanneer de accu niet kan worden vervangen, je ook geen kosten hebt. Je krijgt je apparaat dan ongewijzigd retour gestuurd. Wanneer de reparatie wel door ReplaceDirect kan worden uitgevoerd, maar je alsnog besluit om de reparatie niet door ons te laten doen betaal je € 35,- onderzoekskosten inclusief retourzending.

Particulier en zakelijk

Wil je kennismaken met onze mogelijkheden voor uitgebreidere bedrijfsoplossingen, neem dan contact met ons op. Staffelkortingen zijn mogelijk vanaf 5 reparaties per week.

Laat je apparaat intact! In geen enkel geval 'help' je de reparatiedienst door alvast zelf tot demontage over te gaan en een half gedemonteerd toestel op te sturen. Indien het apparaat in hoge mate is beschadigd, al dan niet door eerdere, onoordeelkundige reparatiepogingen, kunnen wij niet overgaan tot lampvervanging en behouden wij ons het recht voor je apparaat ongerepareerd te retourneren.
Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.