ReplaceDirect.nl vervangt supersnel uw defecte LCD backlight inverter

Snel en vakkundig een nieuwe LCD backlight inverter

De lcd-inverter van een laptop regelt de lichtsterkte van het lcd-scherm. Wanneer deze kapot is, geeft uw laptop alleen een heel donker beeld weer. Vervanging van de inverter zorgt er in dit geval voor, dat het scherm van uw laptop weer 100% beeld weergeeft. De specialisten van ReplaceDirect regelen het snel, vakkundig en goedkoop.

defect lcd beeldscherm: beeld blijft donker

Beeldscherm op zwart

lcd backlight inverters dienen om de verlichting achter het beeldscherm aan te sturen. Een lcd-inverter moet de maximale lichtopbrengst van het scherm opleveren, zonder de gebruiksduur voor de laptopbatterij te bekorten. Dit uiterst gevoelig onderdeel kan wel eens defect raken. Dit merkt u bijvoorbeeld wanneer de lichtsterkte van het lcd-scherm is verdwenen en slechts een heel donker beeld resteert. Of wanneer het beeldscherm na enkele minuten op zwart gaat, terwijl de computer gewoon blijft functioneren. Dit is absoluut geen reden om uw laptop af te schrijven, want vervanging van deze inverter is zeer goed mogelijk en relatief goedkoop.

 

No cure, no pay (geen oplossing = geen kosten)

U krijgt de absolute zekerheid dat u geen kosten hebt wanneer de vervanging van de lcd-inverter niet lukt. Deze dienstverlening geschiedt namelijk op basis van ‘no cure, no pay’. Mocht het onmogelijk zijn uw lcd-inverter te vervangen, dan betaalt u niets en krijgt u uw notebook weer retour. Wanneer de reparatie wel door ReplaceDirect kan worden uitgevoerd, maar u alsnog besluit om de reparatie niet door ons te laten doen betaalt u € 35,- onderzoekskosten inclusief retourzending.

Optimale helderheid

Met een nieuwe lcd-inverter kunt u weer genieten van een optimale helderheid, een lange levensduur van de backlight lamp en een betrouwbare werking. De nieuwe backlight inverter van uw eigen laptopmerk is 100% identiek aan het origineel, voorzien van een fabrieksgarantie.

Zakelijk

Zakelijk gebruik? U kunt altijd gebruik maken van deze lcd-inverter vervangingsdienst. Wilt u kennismaken met onze mogelijkheden voor uitgebreiderebedrijfsoplossingen, neem dan contact met ons op.

Kenmerken

  • Perfecte vervanging van uw lcd-inverter
  • 100% compatibele, nieuwe inverter
  • Binnen 3 tot 7 werkdagen na uw akkoord retour
  • Prijs exclusief vervangend product
  • Prijs incl. retourzending en verpakking
  • No cure, no pay
  • Particuliere én zakelijke oplossingen op maat
  • 6 maanden garantie
Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.