Betaalbare herstelling van uw laptop

Gaat uw laptop scherm op zwart, werkt een toets op het keyboard niet meer of is de harddisk vastgelopen? Dan is dat absoluut geen reden om een nieuwe notebook aan te schaffen. Dankzij de snelle, prijsgunstige en betrouwbare herstelservice van ReplaceDirect kan uw draagbare computer nog jarenlang mee.


Laptop hersteldiensten


 

Laptopscherm vervangenLaptop scherm reparatieIs het beeldscherm van uw laptop gebroken of defect? Onze specialisten vervangen het graag voor u. Meld uw herstelling aan en we houden u via e-mail op de hoogte. U betaalt uiteraard niets als wij het defect niet kunnen maken.

Lees meer over Laptopscherm vervangen

 Scherm geeft geen lichtBacklight inverterVerdwijnt het licht of neemt de lichtsterkte van uw lcd-scherm af dan is de kans groot dat de backlight inverter defect is. Dit probleem kunnen onze experts eenvoudig en relatief goedkoop verhelpen. Meld uw herstelling aan en we houden u via e-mail op de hoogte.

Lees meer over Laptop Backlight inverter vervangen

 


Toetsenbord vervangenKeyboard vervangenIs het toetsenbord defect of werken bepaalde toetsen niet meer? Geen nood, want ReplaceDirect fixt het voor u! Meld uw herstelling aan en we houden u via e-mail op de hoogte.

Lees meer over Laptop Toetsenbord vervangen

 Koeler/fan maakt lawaai of doet nietsKoeler vervangenMaakt uw laptop steeds meer lawaai en wordt de onderkant veel warmer dan voorheen? Dan moet de koeler vervangen worden. Geen nood, want ReplaceDirect fixt het voor u! Meld uw herstelling aan en we houden u via e-mail op de hoogte

Lees meer over Laptop Cooler vervangen

 Harde schijf vervangenHarde schijf vervangenEen defecte harde schijf kan uw laptop onbruikbaar maken, of misschien wilt u wel gewoon meer capaciteit. In beide gevallen kan ReplaceDirect u helpen door het plaatsen van een nieuwe harddisk. U kunt kiezen uit schijven met diverse capaciteiten.

Lees meer over Laptop Harde schijf vervangen

 Drive vervangen (CD/DVD/BluRay)diskdriveEen defecte diskdrive kan uw laptop onbruikbaar maken, of misschien wilt u wel gewoon meer mogelijkheden om disks te schrijven en lezen. In beide gevallen kan ReplaceDirect u helpen door het plaatsen van een nieuwe diskdrive. In bepaalde gevallen zal alleen een CD/DVD-drive passen, soms kun u ook kiezen voor een diskette- of ZIP-drive.

Lees meer over Drive vervangen

 Laptopgeheugen uitbreidengeheugenUw laptop is trager geworden, multitasking gaat niet meer lekker en het opstarten duurt erg lang. U hebt dus meer intern geheugen nodig, maar u komt er niet uit. Besteed dit karweitje dan uit aan ReplaceDirect en binnen enkele dagen heeft u uw razendsnel geworden laptop weer terug.

Lees meer over Laptopgeheugen uitbreiden

 ReplaceDirect herstelt uw laptop snel en goedkoop

Bent u een beginner op het gebied van laptoptechniek en huivert u om uw notebook open te schroeven? Geen nood, want ReplaceDirect regelt het allemaal voor u. Stuur uw defecte notebook op! De experts van ReplaceDirect herstellen de computer vakkundig en binnen 3 tot 7 werkdagen na uw akkoord krijgt u uw notebook weer als nieuw retourgezonden.
Ook wanneer u wél vakkundig bent, maar herstellingen liever uitbesteedt aan een specialist, kunnen wij uw herstelactiviteiten overnemen. Indien u uw laptop zelf wilt herstellen, dan kunnen wij u gegarandeerd het juiste vervangende onderdeel leveren.
Momenteel kunnen we nog geen software problemen oplossen.


No cure, no pay (Geen herstel = Geen kosten)

Voor alle vervangingen (behalve CPU koeler/fan vervanging) geldt: no cure, no pay! U bent er dus van verzekerd dat wanneer bijvoorbeeld een scherm van uw laptop niet kan worden vervangen, u ook geen kosten hebt. U krijgt uw laptop dan ongewijzigd retour gestuurd. Wanneer de herstelling wel door ReplaceDirect kan worden uitgevoerd, maar u alsnog besluit om de herstelling niet door ons te laten doen betaalt u € 35,- onderzoekskosten inclusief retourzending.

Zakelijk

Wilt u kennismaken met onze mogelijkheden voor uitgebreidere bedrijfsoplossingen, neem dan contact met ons op. Staffelkortingen zijn mogelijk vanaf 5 herstellingen per week.
Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.