Effectief zoeken op de ReplaceDirect site.

Welke netbook heb ik?

De makkelijkste manier om een geschikte accu of onderdeel te vinden voor uw netbook is  aan de hand van het modelnummer van uw netbook. ReplaceDirect kan u dan vertellen welke producten geschikt zijn voor uw netbook. Komt u er toch niet uit of heeft u andere vragen aarzel dan niet om onze klantenservice te bellen op 011 98 83 06. Deze lijn is bereikbaar maandag tot vrijdag van 9.00u tot 21.00u.

De modelnaam en typenummer vindt u doorgaans op een label bevestigd op de onderkant van uw netbook.
Hieronder ziet u enkele voorbeelden:

 

Asus Eee PC model nummers

Asus Eee PC T91 model label

Bij Asus modellen vindt u aan de onderkant van uw netbook een label. Hierop staat het modelnummer (EEE PC T91 in het bovenstaande voorbeeld) vermeld.

 

Acer Aspire One model nummers

Aspire One onderkant
Ook bij Acer vindt u het modelnummer op een label aan de onderkant van uw netbook.

 

DELL model nummers

dell model nummer
Aan de onderkant van uw Dell laptop of netbook treft u meestal meerdere labels aan. Het model nummer dat u nodig hebt is doorgaans vermeld op een apart label.

 

HP model nummers

HP model nummer

1. Productnaam (product). De productnaam op de voorkant van uw notebook is niet hetzelfde als uw modelnummer. HP voorziet de notebooks/netbooks van productnamen. De productnaam geeft het type product en de algemene configuratie aan, maar geeft niet genoeg specifieke informatie voor het bestellen van onderdelen. Een specifieke notebookserie kan uit meer dan 100 verschillende modellen bestaan.

2. Modelnummer (aangegeven in het gebied onder de streepjescodes). Dit is het nummer dat u nodig heeft om te zoeken naar een geschikte accu of het juiste onderdeel.

Als u gebruik maakt van de ReplaceDirect snelzoeker zal u eerst gevraagd worden naar de productnaam en vervolgens naar het modelnummer.

 

Sony model nummers

sony model nummer locatiesony model nummer

Sony hanteert twee verschillende type-aanduidingen, de zogenaamde PCG en (de nieuwere) VGN nummers; u kunt op deze site zoeken op beide soorten nummers. Het VGN nummer treft u meestal aan rond het beeldscherm; het PCG nummer staat vaak onderop het apparaat vermeld.

 

Overige merken

Ook bij overige merken vindt u het modelnaam en typenummer normaal gesproken op een label bevestigd op de onderkant van uw netbook.


Komt u er niet uit

Komt u er om wat voor reden niet uit of heeft u andere vragen,  aarzel dan niet om onze klantenservice te bellen op 011 98 83 06 (bereikbaar van 9.00u tot 21.00u).
Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord - Lees meer.